Er du en trekkfugl?

Om ikke du er en, kan du absolutt bli en! På OppLev Mer på Norges Varemesse 21.-23. september får du mengder av tips og råd om temareiser, cruise, reiser for kvinner og reiser for single, rundturer, bussturer og mye, mye mer i både inn- og utland.

Legg verden for dine føtter
Når en endelig er blitt pensjonist eller har begynt å jobbe mindre, det er da en virkelig har tid til å søke etter nye reiseopplevelser.

På OppLev Mer får du massevis av inspirasjon og tips om nye artige temareiser, og ekspertene står klare for å gjøre deg bedre kjent med reisemål du kanskje alltid har vært nysgjerrig på.

 SE HELE PROGRAMMET 


Hva elsker du å fylle hverdagen med?
God mat, litteratur, kunstutstillinger, vinkurs, golf eller herlige naturopplevelser kanskje? Flere av utstillerne på OppLev Mer messen har spesialisert seg på et bredt utvalg av forskjellige temareiser. Kanskje du vil se historiske monument som templer, slott eller Den Kinesiske Mur? Sykle et vindistrikt i Frankrike på tvers? Eller spille golf på noen av Spanias beste golfbaner?

Det er bare fantasien som setter grenser for hvor neste reise går, og på OppLev Mer gir vi fantasien din en skikkelig kickstart!

Les også: “Hverdagsfristelser”

Hvem har sagt at single må reise alene?
I hvert fall ikke reiseaktørene på OppLev Mer! Det å delta på en kortere eller lengre reise for kun single kvinner og menn i godt voksen alder kan gi gleder og vennskap for livet. Det deltakerne på slike reiser har til felles, er ønsket om fellesskap og nye opplevelser i trygge former der arrangøren tar seg av alt det praktiske.

Les også: “Bo her eller i utlandet?”

Når damene bestemmer reiseruta
Jo da, det fins norske arrangører som skreddersyr turer der kun damer får delta. På samme måte som med singelreisene, er det aktiviteter, fellesmiddager og sightseeing som fyller dagene. Tilbudet er variert og godt, uansett om det er Svalbard, cruise eller sydentur som frister.

Les også: “God økonomi på 1-2-3”

Så kom til Lillestrøm den 21.-23. september, få mer informasjon om konseptene og finn ut hvordan du kan komme deg til dine favorittreisemål med en gjeng med andre, glade mennesker i årene som kommer.

KJØP BILLETT

Share this: