Fabelaktig fritid

Noen som går av med pensjon, syns det er utfordrende å fylle dagene. Andre er både høyt og lavt og gjør ting de aldri hadde tid til før. For eksempel passe barnebarn! Kom på Opplev Mer og hør Toppen Bech briljere om hvordan hun takler sine!

 SE HELE PROGRAMMET 

Lær deg noe nytt!
Det er aldri for sent å gi seg i kast med en helt ny aktivitet. Utfordre deg selv med et språkkurs eller en ny sport, eller sett i gang med en hobby du alltid har interessert deg for!

Les også: “Hverdagsfristelser”

På OppLev Mer 21.-23. september kan du blant annet treffe bedriften Fingerbølla. Den ble startet i 2001 av Ellen Sørensen, og både hun og datteren er eksperter på gardinsying og strikking. Og på standen til Norsk Alpakka kan du få kjøpt både garna og alpakka-produkter som vil holde deg god og varm til vinteren.

Hjelp til å nyte livet
Noen ganger handler det gode liv om å slippe kjedelige hverdagssysler. Vindex er en kjempeinteressant utstiller som leverer vedlikeholdsfrie gjerder, levegger, rekkverk og terrassegulv. Isfritt er en annen utstiller – de produserer gummi-matter med integrerte varmekabler som sørger for at snø -og is ikke danner seg i trappen og inngangspartiet ditt. Matten smelter hele 6 cm snø i timen!

Og ikke minst: På OppLev Mer kan du selvsagt også bli kjent med vaskefirmaet Freska. De kommer gjerne hjem til deg så ofte du vil og tar husrengjøringen.

Lyst på personlig assistanse?
Tar du turen innom utstillerstanden til Hav AS, kan du få informasjon om Brukerstyrt Personlig Assistanse – altså mennesker som hjelper deg i hverdagen med nettopp det du ønsker. Og besøker du standen til No Isolation, får du tips og råd om hvordan du kan unngå å føle ensomhet.

I Norge er mer enn 680 000 mennesker plaget av ensomhet, og den rammer uavhengig av kjønn, alder og landegrenser. No Isolation bygger sin virksomhet på ideen om at teknologi skal brukes til å hjelpe dem som trenger det mest.

Les også: “Er du en trekkfugl?”

Drøm deg bort med en god bok
Lenge siden du leste en bok? Bastion Forlag ble etablert i 2006, og er et rent skjønnlitterært forlag som gir ut spennende og utfordrende litteratur. På OppLev Mer kommer Bastion med bagasjen full av utgivelser som skal friste deg til å dykke inn i ulike drømmeverdener.

Aller Forlag som er medarrangør av OppLev Mer er selvsagt også på plass – så husk å benytte anledningen til å tegne abonnement på favorittmagasinet ditt!

Foredrag med Toppen Bech
Mange besteforeldre tilbringer enormt med tid sammen med barnebarna. OppLev Mer er derfor stolte av å ha hanket inn Toppen Bech, en av landets mest populære foredragsholdere, til å snakke om «Livet – før og etter barnebarna».

Les også: “Livet – før og etter barnebarna”

Med Bechs ypperlige skildringer får du smarte tips om hvordan du kan gjøre løvene foran Stortinget levende, lage og spise rullekake på 20 minutter og skildre slaget på Stiklestad på to minutter. Så kom og nyt!

Velkommen til OppLev Mer 21.-23. september på Norges Varemesse!

 KJØP BILLETT 

 

Share this: