Helselykke og barnebarn

Har du helsen, har du alt – vil noen hevde. På OppLev Mer messen får du massevis av tips om trening, kosthold og helsetjenester som kan gi økt komfort i hverdagen. Og ikke minst – Toppen Bech holder foredrag om «Livet – før og etter barnebarna».

Den gangen Harley Davidson…
For bare noen tiår siden ble Harley Davidson motorsyklene kjørt av fartsglade 30- og 40-åringer. I 2018 stiller saken seg annerledes. Vi lever lenger, har bedre helse lenger enn før – og vi har ett hav av muligheter til å studere eller utforske verden som vi absolutt ikke hadde tidligere.

Les også: “Fabelaktig fritid”

Resultatet er at nordmenn ikke lenger gifter seg og får barn når vi er i 20-årene, men 30-årene. Harley Davidson motorsyklene kjøres av folk i 50- og 60-årene. Og på golfbaner og i mosjonsløp er det fullt av sporty 70-åringer som virkelig er i form. Fokus på sunn livsstil, helse og kosthold gjør at vi ikke bare lever lenger: Aktivitetsaldersgrensene våre er i ferd med å viskes ut også.

Ny start med nye veivalg
Fysisk og psykisk velvære er kjempeviktig for oss alle. Føler du at du har kjørt deg fast i et litt negativt levemønster? Har det nylig skjedd store ting i livet som gjør at du vil eller må endre livsstil?

Benytt sjansen til å få gode tips og råd om kosthold, fordeler med jevnlig fysisk trening og helsetjenester på OppLev Mer messen den 21.-23. september! Hvem vet? Kanskje det er akkurat her du får den ekstra, lille dytten du trenger til å komme i gang med sunnere måltider, plukke av deg en dårlig uvane, starte med en ny hobby, planlegge en reise eller melde deg på et golfkurs for nybegynnere.

 SE HELE PROGRAMMET 

Toppen Bechs erfaring med barnebarn
OppLev Mer er stolte av å ha hanket inn Toppen Bech, en av landets mest populære foredragsholdere, til å snakke om «Livet – før og etter barnebarna». Det er ingen tvil om at det å få barnebarn kan være en omveltning og gi både uante og komiske utfordringer.

Les også: “Toppen Bech, Livet – før og etter barnebarna”

Med Bechs ypperlige fortellerevne og humor får du smarte tips på hvordan du kan gjøre løvene foran Stortinget levende, lage og spise rullekake på 20 minutter og skildre slaget på Stiklestad på to minutter.

Toppen Bech sier:
– Besteforeldres viktigste livsoppgave er å sørge for at etterslekten får et noenlunde bevisst forhold til kulturarven. Men det å plassere Wergeland midt oppi Youtube og Idol, er ingen jobb for pyser!

 KJØP BILLETT

Share this: