Hverdagsfristelser

Er du en livsnyter? På OppLev Mer den 21.-23. september får du kostholdstips, smaksprøver på mat og drikke og blir kjent med produktene til blant annet Olivebar og Treasury Wine Estates Norway!

Bli kjent med et av verdens største vinselskap
Er du opptatt av hva du har i glasset til både hverdag og fest? Treasury Wine Estates er et av verdens største vinselskap, og på messen kan høre mer om og smake på de nydelige produktene deres.

Treasury Wine Estates er en ledende vinprodusent i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og selger 15 millioner liter vin i året i nettopp disse landene. Porteføljen til selskapet inkluderer ikoniske merker som Beringer, Penfolds, Lindemans, Chateau St. Jean, Wolf Blass, Rosemount, Matua Valley, Wynns Coonawarrra Estate og Castello di Gabbiano.

Skikkelig smakfulle utstillere
Noe av det som gjør en messe ekstra trivelig, er bredden av alt det rare du kan smake på og kjøpe med deg hjem. På OppLev Mer 21.-23. september kommer blant annet selskapet Olivebar. Og med seg i bagasjen har de naturligvis et fantastisk stort og fristende utvalg av oliven.

Godt og Hjemmelaget er en annen herlig utstiller: Bedriften fra Holmestrand er ett lefsebakeri som håndkjevler lefsene slik ekte lefsebakere har gjort det i generasjoner.

Opptatt av å føre en sunn livsstil?
Mat er kjempeviktig når det gjelder trivsel og velvære – og det kan også være en flott kilde til å være sosial med andre mennesker. Men jo eldre vi blir, desto større behov kan vi ha for ekstra kosttilskudd som holder oss maksimalt i form.

Les også: “Helselykke og barnebarn”

På OppLev Mer kan du bli kjent med selskapet Naturimport, som har importert økologiske varer, kosttilskudd og naturprodukter til det norske markedet i over 40 år. Har du lite energi, er tungpustet, vil vite mer om vitaminer eller vil forsøke å unngå å bli forkjølet? Da skal du stikke innom Naturimport for gode tips og knalltilbud!

Ta en gourmetreise med fokus på mat og drikke
På OppLev Mer er reiselivsbransjen meget godt representert. Heldigvis er det flere av dem som arrangerer gourmetreiser til utlandet. Con Gusto er én av dem – selskapet skreddersyr spennende turer for grupper på minimum 4 deltakere til Umbria, Lazio og Roma.

Heldigvis selger selskapet italienske gourmetprodukter i tillegg til å arrangere reiser. Det betyr at om du ikke bestiller en gourmetreise på selve messen, har du likevel mulighet til å shoppe eksklusive trøfler, olivenoljer, sauser og pateer og nydelige søtsaker under messedagene!

Les også: “Bo her eller i utlandet”

Velkommen til OppLev Mer 21. – 23. september på Norges Varemesse.

 KJØP BILLETT 

 

Share this: