Inspirerende foredragsholdere og sceneshow på OppLev Mer

På OPPLEV MER er programmet fylt med anerkjente foredragsholdere og medieprofiler som snakker om høyaktuelle tema. Det skal holdes lynskarpe foredrag om alt fra «Forelskelse i voksen alder» og «Mormor på Snapchat», til hvordan det er å være hypokonder. Du møter tv-aktuelle Samuel og bestefar, og ikke minst de kjente og kjære NRK-profilene Øystein Bache og Rune Gogstad kommer for å dele fra sine reiser.

Møt Samuel og bestefar – kjent fra TV2
Når bestefaren til eventyrer og programleder Samuel Massie fikk kreft i en alder av 82 år ønsket Samuel at han skulle få oppfylt noen av sine største drømmer. Sammen la de ut på en reise i både verden og livet. På OppLev Mer forteller de om reisen og hvordan vennskap og drømmer ikke har noen aldersgrense.

Møt dem på hovedscenen fredag 21. september kl. 13.00.

Les også: Samuel og bestefar til OppLev Mer

 KJØP BILLETT 

“Forelsket i voksen alder”
Hverken forelskelse eller kjærlighet kjenner noen aldersgrense, men i godt voksen alder kan det føre til en del hodebry sammenlignet med da en var ungdom. Hva vil venner og barn si om jeg finner en ny kjæreste? Hva vil jeg selv ha ut av et voksent forhold? Og, orker jeg i det hele tatt å engasjere meg i ett nytt menneske som har sin egen historikk og kanskje egne barn fra før?

Møt psykolog Catrin Sagen på OppLev Mer-messen fredag 21. september kl. 14 med foredraget «Forelsket i voksen alder».

Les også: “Voksen kjærlighet”

“SOME” – hvordan kommunisere med barnebarna? 
Cecilie Staude er høyskolelektor på Handelshøyskolen BI og ekspert på sosiale medier. På OppLev Mer søndag 23. september møter du henne med foredraget; «Mormor på Snapchat!» og “Hvordan bruke sosiale medier i kontakten med venner og familie?”

 SE HELE PROGRAMMET 

Hypokonderklinikken – klinikk for hypokondere
Ingvard Wilhelmsen er kjent for sine humoristiske og inspirerende foredrag. Lenge jobbet han som professor ved Universitetet i Bergen, og drev i tillegg landets eneste klinikk for hypokondere, Hypokonderklinikken.

– De fleste tankene våre er jo bare tull. Tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Det er jo tenkte problemer som: “Det er ikke mer synd på deg enn andre» de fleste går i terapi for, ikke faktiske, sier han.

Fantastisk sang og underholdning med Hans Marius Hoff Mittet
Hans Marius er en av våre mest folkekjære og profilerte artister. Han er kjent fra mange ulike musikaler, blant annet Les Miserables og andre kjente favoritter. Gå ikke glipp av hans fantastiske stemme, fredag 21. september kl. 15:30.

Mye mer for kulturinteresserte
Hva sier du til å møte den bestselgende britiske forfatteren Santa Montefiore som forteller om sin nyeste bok? Eller lytte til artisten Heidi Ruud Ellingsen som fremfører utdrag fra musikalen Flashdance, som har premiere på Chateau Neuf 10. oktober?

Selveste Toppen Bech kommer for å gi et humoristisk innblikk i hvordan livet forandrer seg etter at en har fått barnebarn, mens Carsten O. Five geleider tilhørerne gjennom de mest vanlige økonomiske problemstillingene en opplever som pensjonist.

Og ikke bare det, det er selveste Thomas Felberg, kjent fra fjernsynsprogrammet Tidsbonanza, som holder i trådene og er konferansier for hele sulamitten på OppLev Mer 21. – 23. september på Norges Varemesse.

 SE HELE PROGRAMMET    KJØP BILLETT

 

Share this: