God økonomi på 1-2-3

Har du økonomisk sans? Lever godt på pensjonen? Eller kunne tenkt deg å investere i eiendom i utlandet? Kom og få Carsten O. Fives eksperttips på hvordan du kan få mer ut av pengene dine!

Carsten O. Five kommer til OppLev Mer
Carsten O. Five er økonomiskribent, grunnlegger og tidligere redaktør av magasinet Dine Penger. Han er en av VI OVER 60s faste eksperter, hvor han hver måned gir råd om hvordan du kan få mer ut av pengene dine.

Les også: “Carsten O. Five kommer til OppLev Mer”

Vi er stolte av å kunne si at på OppLev Mer-messen vil Five holde foredraget: «Slik får du mer ut av pengene som pensjonist».

Pensjon, AFP og trygd
Norge har et hav av regler og lover når det gjelder pensjon og trygd. Heldigvis kommer eksperten Carsten O. Five til messen OppLev Mer for å lose deg gjennom de viktigste av dem.

Foredraget hans retter seg ikke bare mot de som allerede er pensjonister – for det er jo faktisk mange av oss som velger å gå av før tiden også. I den forbindelse kan AFP være en gunstig løsning.

Les også: “Er du en trekkfugl?”

AFP er en frivillig tidligpensjonsordning for personer som har fylt 62 år, og som arbeider innenfor områder der det er tariffavtaler og hvor AFP inngår i tariffavtalen. Det fiffige med AFP, er at den gjør det mulig å fortsatt stå i jobb – om enn i ett begrenset omfang.

Den som sparer, den har
Har du spørsmål vedrørende seniorlån, forsikring, eller pris på egenandeler på helsetjenester? Finansportalen er en tjeneste fra Forbrukerrådet for forbrukere som vil sammenligne tilbud i markedet innen bank, forsikring, investering og pengeoverføringstjenester til utlandet.

Er du god på å sammenligne priser på tjenester, blir det ofte penger spart. Og penger spart, er som kjent penger tjent!

Velkommen til OppLev Mer 21. – 23. september på Norges Varemesse! 

 KJØP BILLETT 

Share this: