PM: Nyhet – OPPLEV MER, Norges første messe for godt voksne

Pressemelding 27.8.2018, Norges Varemesse
OPP
LEV
MER

Nyhet – OPPLEV MER, Norges første messe for godt voksne
Norges Varemesse venter flere tusen besøkende når OPPLEV MER arrangeres for første gang 21. – 23. september. Messen tar for seg temaene fritid, helse, reise, økonomi samt mat & drikke, og retter seg spesielt mot mennesker i alderen 55+.

Inspirasjon og hjelp til selvhjelp
OppLev Mer 2018 er messen for godt voksne som vil nyte livet, gjøre mer av det de liker best og bli inspirert til å utforske nye muligheter. Utstillerne representerer et bredt utvalg av varer og tjenester som er ment å gjøre hverdagen og livet litt enklere og litt hyggeligere – rett og slett litt bedre. Helseforetak, reisearrangører til inn- og utland, eiendomsmeglere, vinleverandører som blant annet arrangerer vinkurs og vinsmaking, samt leverandører av praktiske løsninger til hjemmet står klare for å gi råd, tips og tilbud innenfor områder publikum kanskje ikke engang visste de hadde behov for, eller ønske om.

Foredragprogram fylt med kjendiser
I tillegg til alle utstillerne, skal det også avholdes foredrag og seminarer innen kategoriene fritid, helse, reise, økonomi og mat & drikke. Carsten O. Five, Toppen Bech, Cecilie Skog og psykolog Catrin Sagen er bare noen eksempler på populære kjendiser som tar for seg alt fra økonomi, barnebarn og kjærlighet for godt voksne – til aktiv fritid og hvordan en bruker elektroniske hjelpemidler for å holde kontakt med venner og familie på avstand. Magasinet Vi Over 60 er også på plass for å informere om aktualiteter og leserreiser til bladets resort.

Topper OPPLEV MER med tilleggsmesser
Messen OPPLEV MER arrangeres samtidig som den kreative hobbymessen Design By Me. Dermed er det duket for ekstra mye inspirasjon, shoppingtilbud og opplevelser i hallene på Norges Varemesse i Lillestrøm helgen 21. – 23. september.

Prosjektleder for OPPLEV MER, Eli Næsfeldt sier:

– Vi har stor tro på at det er behov og marked for en egen messe for godt voksne. Ved å samkjøre OPPLEV MER med Design by Me når vi ut til ekstra mange, og sikrer publikum en flott heldagsopplevelse nær sagt nesten uansett hvilket interesseområde de har.

OPPLEV MER 2018

Når: 21. – 23. september 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Hvem: OPPLEV MER er et samarbeid mellom Aller-gruppen og Norges Varemesse
Åpent: Fredag, lørdag, søndag, kl. 10.00-17.00
Presseakkreditering: https://goo.gl/znYsyC
Hjemmeside: www.opplevmerdagene.no

For intervjuer og informasjon om utstillere og underholdning, ta gjerne kontakt med:

Eli Næsfeldt, Tlf. +47 918 78 213. E-post: en@messe.no

Share this: