Reis med VI OVER 60!

Kunne du tenkt deg å dra på en velorganisert og trivelig gruppeferie med eller uten eget reisefølge? Vel, da bør du komme på messen OPPLEV MER 21.-23. september for å høre om magasinet VI OVER 60 sine herlige leserturer!

Arrangerer over 100 reiser i året
Søndag 23. september klokken 1100 vil VI OVER 60 redaktør Anne Marit Hjelme og markedssjef Eirin Hagesæther innta scenen på OPPLEV MER for å fortelle hva du kan oppleve på deres reiser. Hvert år arrangerer VI OVER 60 over 100 leserreiser, og de går til populære destinasjoner jorda rundt – som eksempelvis Irland, Italia, Egypt, Jordan, Kina, Spania, Portugal og Kypros.

Den kinesiske mur eller julemarkedet i Lübeck?
VI OVER 60 tilbyr en fantastisk palett av leserreiser. Hva sier du om Oktober festivalen i München? Julemarkedet i Lübeck? Elle kanskje et besøk på operaen i Berlin? Magasinet er ekspert på å arrangere korte reiser som setter en ekstra gylden ramme rundt hverdagen. Men du kan saktens bli lenger borte også – og for eksempel ta en spasertur på Den Kinesiske Mur.

Turer for single, og turer for par
Utvalget stopper ikke ved et stort antall destinasjoner. Magasinet tilbyr for eksempel kombinasjonstur der både Dublin og Belfast inngår, en vandretur på vakre Madeira for single personer og gourmettur til Lisboakysten.

Det viktigste når du reiser med VI OVER 60, er at du får en trygg reiseopplevelse med mye godt og variert innhold. Reisene er spesielt tilpasset godt voksne, og kjennetegnes av kvalitet i alle ledd. Fordelen ved å reise med magasinet, er selvsagt en møter likesinnede i samme aldersgruppe og får muligheten til å dele alle de flotte øyeblikkene med noen. Her er noe av det du får på kjøpet når du blir med VI OVER 60 på tur:

  • Rikt og variert utfluktsprogram
  • Fokus på historie, kultur og natur
  • Skandinavisk reiseleder med lokalkunnskap
  • Høyt fokus på sikkerhet
  • Utviklet spesielt for reisende over 60 år

Dette bør du vite om magasinet VI OVER 60

– VI OVER 60 er Norges største magasin for godt voksne og fokuserer på grundig journalistikk med snert i. Vår visjon er å være et magasin til glede, nytte og inspirasjon.
– VI OVER 60 utgis av Grieg Media AS, et medieselskap med 16 ansatte som holder til i hjertet av Bergen. Magasinet ble opprettet i 1979 og har vært en stor suksess fra dag én, med høy kvalitet på både innhold og utforming. Grieg Media AS eies av Aller Media AS.
– VI OVER 60 skal gi leseren et stemningsløft og inspirere dem til å få mer ut av livsfasen de er i eller forbereder seg til. VI OVER 60 skal være magasinet for dine beste år!
– VI OVER 60 skal fremstå som et livsbejaende magasin i en positiv og personlig tone, med tekst, bilder, fargebruk og layout som inspirerer, er til nytte og gir et stemningsløft.
– VI OVER 60 henvender seg til det brede lag av kvinner og menn i alderen 60+ i Norge, med et spesielt fokus på aldersgruppen ”de unge eldre” i alderen 60-75 år.
– VI OVER 60 kommer ut 12 ganger i året. Våre fokusområder er helse, mellommenneskelige forhold, reiser og personlig økonomi, pensjon, arv og juss.

Velkommen til foredrag 23.-september kl. 1100 på OPPLEV MER på Lillestrøm!

 

Share this: