TEMAOMRÅDER

På messen vil du finne fire produktområder innenfor fritid, helse, reise, økonomi og spis & drikk. I tillegg vil det være scene og seminarer med flere aktuelle foredragsholdere og artister.

 

Helse er et svært viktig område for OppLev Mer.
Med mer tid og økende alder kommer ønsket om å «ordne opp» i egen helse. Skulle man kanskje trent litt mer og kjøpt den el-sykkelen? Burde man kanskje sjekket synet  snart, og kanskje tatt det matkurset? Eller hva med å endelig ha tid til å planlegge huset litt bedre, og kanskje burde vi kjøpe de smarte løsningene?

Med mindre forpliktelser og mere fritid åpner muligheten seg for å reise mer!
Skulle vi kanskje ha reist på det cruiset, eller tatt den vinturen i Spania? Eller kjøpt den bobilen? Eller var det egentlig båt vi har drømt om?

Fritid er en stor del av OppLev Mer.
Kategorien fritid skal dekke alt man kunne tenke å gjøre mer av på fritiden: Kanskje skulle man brukt mer tid på mat, eller interiør til huset? Skulle kanskje kjøpt en hytte, eller brukt mer tid i hagen? Eller kanskje en ny bil? Skulle kanskje frisket opp garderoben, og kjøpt nye hudprodukter?

Personlig økonomi er et viktig område for OppLev Mer.
Det er på tide å gjøre en vurdering av hva man skal bruke pengene sine på. Har du full oversikt over pensjonen din, eller huslånet? Er arven godt planlagt, eller skulle man brukt enda mer penger på seg selv? Hva med sparing i fond, eller burde man kjøpe bitcoins?

 

 

 

 

Er du en livsnyter?
På OppLev Mer får du kostholdstips, smaksprøver på mat og drikke og blir kjent med produktene til skikkelig smakfulle utstillere!

 

For spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Eli Næsfeldt
Tlf. +47 918 78 213
E-post. en@messe.no

Share this: