Vår tid er nå

Uansett alder trenger alle ideer, påfyll og inspirasjon til å skape en best mulig hverdag for seg selv. Og det er nettopp dét vi vil oppnå med OPPLEV MER messen som arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm den 21.-23 september. Målgruppen er godt voksne mennesker, gjerne pensjonister, som ønsker å få mest ut av livet på nær sagt alle områder.

Weekend med Norges beste foredragsholdere
Vil du ha tips om økonomi og vite hvordan du får mest ut av pensjonen din? Eller har du lyst på bedre kontakt med barnebarna som studerer langt unna?

På OPPLEV MER er programmet fylt med anerkjente foredragsholdere og medieprofiler som snakker om høyaktuelle tema. Det skal holdes lynskarpe foredrag om alt fra «Forelskelse i voksen alder» og «Mormor på Snapchat», til hvordan det er å være hypokonder.

 SE HELE PROGRAMMET

Selveste Toppen Bech kommer for å gi et humoristisk innblikk i hvordan livet forandrer seg etter at en har fått barnebarn, mens Carsten O. Five geleider tilhørerne gjennom de mest vanlige økonomiske problemstillingene en opplever som pensjonist.

Les også: «Helselykke og barnebarn»

Sceneunderholdning for kulturinteresserte
Vår tid er nå – og det gjelder å få mest mulig positivt ut av hverdagen. I tillegg til en lang rekke foredrag som favner bredt, byr OPPLEV MER på topp sceneunderholdning.

Hva sier du til å møte den bestselgende britiske forfatteren Santa Montefiore som forteller om sin nyeste bok? Eller lytte til artisten Heidi Ruud Ellingsen som fremfører utdrag fra musikalen Flashdance som har premiere på Chateau Neuf 10. oktober? Sangeren Hans Marius Hoff Mittet er også på plass – og det er Thomas Felberg kjent fra fjernsynsprogrammet Tidsbonanza som holder i trådene og er konferansier for hele sulamitten.

Prioriter deg selv
OPPLEV MER tar for seg fem hovedtema – nemlig Helse, Reise, Fritid, Økonomi og Spis & Drikk. Utstillerne på messen presenterer et bredt tilbud av varer og tjenester som ikke bare kan gjøre hverdagen din enklere, men også mye hyggeligere.

Uansett om du er opptatt av mat & drikke, reiser, helsetjenester, økonomi eller ønsker deg en ny hobby, får du innspill og ideer hos oss. Noen av utstillerne tilbyr praktiske løsninger på daglige utfordringer som eksempelvis forsikringer, vedlikehold av bolig og snømåking.

Turoperatører er på plass
Men OPPLEV MER har også en mykere side: Turoperatører er på plass for å fortelle om gruppereiser for single, du kan lytte til foredrag om forelskelse i godt voksen alder, og du får tilbud om fantastiske gourmetreiser til nære og fjerne strøk.

Les også: «Er du en trekkfugl?»

Smaksprøver på mat og drikke
Det er hverdager det er flest av her i livet. For å understreke det har vi anerkjente mat- og vinprodusenter på plass som deler ut smaksprøver og inspirerer til å skape en gylden ramme rundt nettopp hverdager.

Les også: «Hverdagsfristelser»

Det er det OPPLEV MER 2018 i hovedsak handler om – å se nye muligheter og gripe sjansen til å gjøre livet enklere, lykkeligere og mer innholdsrikt til både hverdag og fest – rett og slett litt bedre.

KJØP BILLETT 

Share this: